Cykeltur i Nationalparken

Mountainbike

Vi tilbyder udlejning af højkvalitets mountainbikes af mærket Cube Acid i størrelserne 16″, 17″, 19″ og 21″. Alle cykler har high-end komponenter og 29″ hjul for maksimal fart.
Med cyklen følger en hjelm og der er mulighed for at få udleveret kort eller man kan køre sporet via en vejviser-app, der hurtigt downloades.
Uden for Klitmøller finder I 3 singletracks. Alle er i varieret landskab med plantage og skov.

Vilsbøl-ruten

Turen går til sporet i Vilsbøl Klitplantage, som har en længde af ca. 5,5 km. Sporet har mange sjove og tekniske elementer, som passer perfekt til nybegynderen og den let øvede rytter.

Thorsted-ruten

Turen går til sporet i Thorsted Klitplantage, som har en længde af ca. 10,5 km. Sporet er flere steder udfordrende og passer perfekt til den let øvede og øvede rytter, som elsker at få adrenalin i blodet.

Tvorup-ruten

Turen går til sporet i Tvorup Klitplantage, som har en længde af ca. 10 km. På vej mod sporet kører man ad den smukke kystvej mod Vorupør, og turen byder på mange skønne naturoplevelser. I alt tilbagelægges ca. 30 km på cykel. Turen passer perfekt til dig, der har gode ben, og som ønsker mere erfaring på en MTB-cykel.
Pris for 3 timer: 299 kr. / 1 hel dag: 599 kr.
Det er muligt at booke uddannet MTB instruktør, hvis I ønsker undervisning.

Andre ture på cykel

Vi udlejer også almindelige citybikes, der er udstyret med bagagebærer, lys m.v.
Det er også muligt at leje MTB med el.