Mountainbike

Området i Thy rummer masser af muligheder for at komme på single tracks. 

For mange er det en stor oplevelse, at komme i skoven og prøve kræfter med en mountainbike. Derfor tilbyder vi til alle grupper, at vi kører med på sporet og instruerer i teknik og sikkerhed således, at alle kommer glade ud og hjem. 

Vi tilbyder udlejning af højkvalitets mountainbikes af mærket Cube Acid i størrelserne 16′′, 17′′, 19′′ og 21′′. Alle cykler har high-end komponenter og 29′′ hjul for maksimal fart. 

Med cyklen følger en hjelm og der er mulighed for at få udleveret kort eller man kan køre sporet via en vejviser-app, der hurtigt downloades. Uden for Klitmøller finder I 3 singletracks. Alle i varieret landskab med plantage og skov. 

Vilsbøl-ruten

Turen går til sporet i Vilsbøl Klitplantage, som har en længde af ca. 7 km. Sporet har mange sjove og tekniske elementer, som passer perfekt til nybegynderen, men også den øvede rytter. 

Thorsted-ruten

Turen går til sporet i Thorsted Klitplantage, som har en længde af ca. 10,5 km. Sporet er flere steder udfordrende og passer perfekt til den øvede rytter, som elsker at få adrenalin i blodet. 

Tvorup-ruten

Turen går til sporet i Tvorup Klitplantage, som har en længde af ca. 10 km. På vej mod sporet kører man ad den smukke kystvej mod Vorupør, og turen byder på mange skønne naturoplevelser. I alt tilbagelægges ca. 30 km på cykel. Turen passer perfekt til dig, der har gode ben, og som ønsker mere erfaring på en MTB-cykel. 

Pris for leje af MTB med hjelm i 3 timer: 299 kr. / 1 hel dag: 599 kr. 

Pris for DGI uddannet instruktør aftales fra gang til gang. 

Andre ture på cykel Vi udlejer også almindelige citybikes, der er udstyret med bagagebærer, lys m.v. Pris for 3 timer: 149 kr. / 1 hel dag: 299 kr.